Buscador, Foro, Ranking de Colegios de Cataluña

Busco Colegio es un buscador de colegios donde podrás buscar todos los colegios de Cataluña dados de alta en el Ministerio de Educación.

Cada colegio tiene un foro donde podrás expresar tu opinión personal del colegio, así como consultar las opiniones de otros usuarios para ayudarte a resolver tus posibles dudas en la elección del mejor colegio que se adapte a tus necesidades.

Finalmente con todas las opiniones de los usuarios se establece un ranking de colegios no oficial.

Buscador de Colegios de Cataluña. Completo, accesible y actualizado.

El usuario podrá buscar colegios, institutos, escuelas infantiles (guarderías), centros de educación... por código y nombre, localización (comunidad, provincia, ciudad, código postal), naturaleza (público, privado, concertado), bilingüe, enseñanzas impartidas e idiomas y servicios ofertados.

Seleccione Provincia:

Mapa Cataluña Lleida Girona Barcelona Tarragona

Ranking de Colegios de Cataluña. Basado en la opinión personal de usuarios.

Con las valoraciones personales introducidas por los usuarios se establece un ranking de colegios no oficial. Se trata de un ranking intuitivo para hacerse una idea de cómo valoran los propios usuarios el colegio.


Foro de Colegio de Cataluña. Introduce tu opinión y consulta la de otros.

El usuario podrá insertar su opinión y valoración personal del colegio, así como consultar la reputación del colegio basándose en comentarios, experiencias, recomendaciones de otros usuarios. Todos los comentarios serán moderados por BuscoColegio y cada colegio, justifica constructivamente tu comentario o será eliminado.

Foro de Colegios Cataluña (Últimos Comentarios)

 1. Dolors
  2017-01-14 21:38:59.0
  Es una escuela familiar, dónde todos se conocen, alumnos y profesorado. Se preocupan de formar a los alumnos tanto desde la vertiente académica como el fomentar valores y respeto hacia los demás. El trato es muy cercano y los niños se sienten bien en la escuela. Personalmente, estoy muy satisfecha de haber escogido esta escuela para la educación de mis hijos.
 2. Manuel
  2017-01-13 16:32:19.0
  Un buen ambiente
 3. Jaime
  2017-01-12 19:36:55.0
  GRANOLLERS
  Educació obre una investigació en una escola concertada de Granollers per cobrar quotes il·legals
  El director de serveis territorials ha obert una comissió de conciliació per conèixer la situació a l'escola concertada Anna Mogas sobre el cobrament de quotes il·legals. Segons un informe d'inspecció sol·licitat pel Departament d'Educació, a instàncies de l'AMPA Segle XXI de l'escola concertada de Granollers, Anna Mogas, aquest centre des de l'any 2004 cobra quotes prohibides per la Conselleria.
  21 Set 2006 - 20.09
  0

  La comissió de conciliació es farà a finals d'aquest mes de setembre amb l'objectiu de conèixer de primera mà els arguments, tant dels responsables de l'escola concertada Anna Mogas, com dels responsables de l'AMPA Segle XXI que han denunciat aquests cobraments.
  El president de l'AMPA Segle XXI, Iñaki Marín, ha explicat que l'associació disposa d'informació on es demostra que "s'estan cobrant quotes no aprovades i d'altres no presentades" i ha afegit que el col·legi Anna Mogas "ha mantingut en tot moment que aquests pagaments eren obligatoris".

  Marín ha remarcat que els pagaments es feien per serveis com "el del psicòleg i el del material escolar" i ha destacat que entre les quotes hi havia una contribució obligatòria que es cobrava de forma anual amb les sigles "DGF, que no sabíem què era i que se'ns passaven els càrrecs als bancs sense el vistiplau, per part dels pares i mares dels alumnes", ha explicat el president de l'AMPA Segle XXI. Iñaki Marín ha afegit que l'AMPA va haver d'investigar el significat de les sigles, descobrint que volien dir "dèficit de gestió financera". Marín resumia les reclamacions d'aquests pares i mares afectats explicant que "nosaltres estem lluitant per pagar el que ens pertoca i ara ja sabem el que hem de pagar".

  D'altra banda, Marín ha destacat que de les quotes complementàries que cobra l'escola Anna Mogas de Granollers, moltes "no estan aprovades o estan denegades per la Generalitat en algun cas". Marín ha explicat en relació amb la quota sobre el material escolar que ha generat una "certa discriminació" entre els alumnes. En aquest sentit, ha dit que aquesta discriminació s'ha donat entre "els nens a qui els seus pares havien dit que ells aportarien el material dels seus fills". "En definitiva", ha dit Marín, que per l'AMPA "són una sèrie de qüestions que considerem greus i pensem que aquest col·legi la normativa vigent no la té gaire per la mà".

  El president de l'AMPA Segle XXI ha explicat que a l'escola concertada Anna Mogas, en el moment que els pares decideixen matricular els seus fills al centre, firmen un document on manifesten que estan d'acord amb la línia religiosa i educativa del centre. Segons Iñaki Marín, l'escola "considera que amb aquesta signatura els pares s'acullen a tots els serveis del centre".

  Per aquest motiu, Iñaki Marín ha explicat que actualment i "després de moltes lluites" l'escola a instàncies d'Educació va establir la quota del psicòleg i la DGF com a voluntària, però tot i això recorda que "de fet moltes famílies encara estan demanant que els abonin la quota del psicòleg de l'any passat".

  Pel que fa a les quotes no aprovades perquè no es van presentar al seu dia o les quotes denegades per la Generalitat, Iñaki Marín ha sentenciat que "no tenim cap resposta i ens agradaria que el col·legi ens en donés alguna".

  L'escola concertada Anna Mogas de Granollers compta amb dues línies educatives, des de P3 fins a quart d'ESO.