Col·legi Maria Anna Mogas Granollers Barcelona

Col·legi Maria Anna Mogas

c. Corró, 325 08402 Granollers

Col·legi

Contact Data

 Name
Maria Anna Mogas

 Code
8017827

 Status
Centro Privado - Concertado

 Type
Col·legi

 Phone

 Fax

 Video

 Email
a8017827@xtec.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Maria Anna Mogas

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Granollers

Municipality
Granollers

Address
c. Corró, 325

Postal Code
08402

Teachings

 Education, courses, training Maria Anna Mogas

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Educación Infantil (Segundo Ciclo ) Presencial
Educación Primaria Presencial
Educación Secundaria Obligatoria Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Maria Anna Mogas

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Maria Anna Mogas

8 Opinions.
 Facilities
 Staff
 Student Body
  1. 0 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Javier
    Mon Jun 01 15:47:45 UTC 2020
    Si Alberto Chicote hubiera visitado esta escuela, abría dicho:
    "NUNCA HABÍA VISTO TANTA MIERDA"

    Por cierto que les denunciaron y casi pierde el concierto con la Generalidad es totalmente correcto. Son unos desarrapados.Allí si que será imposible mantener la distancia social por el coronavirus, las clases son pequeña y masificadas.
  2. 1 Disconforme con Comentario
    0 Conforme con Comentario
    MARIA CARMEN
    Mon Sep 25 18:07:44 UTC 2017
    Me encanta este colegio y creo que es de los mejores del Vallès.
    La cuota voluntaria es una donación que luego te puedes desgravar. Gracias a esta cuota el colegio puede realizar muchas actividades que las disfrutan todos.
  3. 3 Disconforme con Comentario
    3 Conforme con Comentario
    Dgc
    Tue May 09 08:52:16 UTC 2017
    Pues sou ex alumno.y mi hijo a entrado juto este año en p3 y no puedo estar mas contento.hemos tomado una buena decision.profesores excelente y a nivel esucativo mi hijo va por delante de mucho de sus amigos y familiares que van a otros centros.en solo 2 trimestres habla catalan fluido y aprendio muchisimo ingles.el va feliz al cole y es lo que nos importa.
  4. 1 Disconforme con Comentario
    2 Conforme con Comentario
    Jaime
    Thu Jan 12 19:36:55 UTC 2017
    GRANOLLERS
    Educació obre una investigació en una escola concertada de Granollers per cobrar quotes il·legals
    El director de serveis territorials ha obert una comissió de conciliació per conèixer la situació a l'escola concertada Anna Mogas sobre el cobrament de quotes il·legals. Segons un informe d'inspecció sol·licitat pel Departament d'Educació, a instàncies de l'AMPA Segle XXI de l'escola concertada de Granollers, Anna Mogas, aquest centre des de l'any 2004 cobra quotes prohibides per la Conselleria.
    21 Set 2006 - 20.09
    0

    La comissió de conciliació es farà a finals d'aquest mes de setembre amb l'objectiu de conèixer de primera mà els arguments, tant dels responsables de l'escola concertada Anna Mogas, com dels responsables de l'AMPA Segle XXI que han denunciat aquests cobraments.
    El president de l'AMPA Segle XXI, Iñaki Marín, ha explicat que l'associació disposa d'informació on es demostra que "s'estan cobrant quotes no aprovades i d'altres no presentades" i ha afegit que el col·legi Anna Mogas "ha mantingut en tot moment que aquests pagaments eren obligatoris".

    Marín ha remarcat que els pagaments es feien per serveis com "el del psicòleg i el del material escolar" i ha destacat que entre les quotes hi havia una contribució obligatòria que es cobrava de forma anual amb les sigles "DGF, que no sabíem què era i que se'ns passaven els càrrecs als bancs sense el vistiplau, per part dels pares i mares dels alumnes", ha explicat el president de l'AMPA Segle XXI. Iñaki Marín ha afegit que l'AMPA va haver d'investigar el significat de les sigles, descobrint que volien dir "dèficit de gestió financera". Marín resumia les reclamacions d'aquests pares i mares afectats explicant que "nosaltres estem lluitant per pagar el que ens pertoca i ara ja sabem el que hem de pagar".

    D'altra banda, Marín ha destacat que de les quotes complementàries que cobra l'escola Anna Mogas de Granollers, moltes "no estan aprovades o estan denegades per la Generalitat en algun cas". Marín ha explicat en relació amb la quota sobre el material escolar que ha generat una "certa discriminació" entre els alumnes. En aquest sentit, ha dit que aquesta discriminació s'ha donat entre "els nens a qui els seus pares havien dit que ells aportarien el material dels seus fills". "En definitiva", ha dit Marín, que per l'AMPA "són una sèrie de qüestions que considerem greus i pensem que aquest col·legi la normativa vigent no la té gaire per la mà".

    El president de l'AMPA Segle XXI ha explicat que a l'escola concertada Anna Mogas, en el moment que els pares decideixen matricular els seus fills al centre, firmen un document on manifesten que estan d'acord amb la línia religiosa i educativa del centre. Segons Iñaki Marín, l'escola "considera que amb aquesta signatura els pares s'acullen a tots els serveis del centre".

    Per aquest motiu, Iñaki Marín ha explicat que actualment i "després de moltes lluites" l'escola a instàncies d'Educació va establir la quota del psicòleg i la DGF com a voluntària, però tot i això recorda que "de fet moltes famílies encara estan demanant que els abonin la quota del psicòleg de l'any passat".

    Pel que fa a les quotes no aprovades perquè no es van presentar al seu dia o les quotes denegades per la Generalitat, Iñaki Marín ha sentenciat que "no tenim cap resposta i ens agradaria que el col·legi ens en donés alguna".

    L'escola concertada Anna Mogas de Granollers compta amb dues línies educatives, des de P3 fins a quart d'ESO.
  5. 1 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Jaime
    Thu Jan 12 19:36:06 UTC 2017
    EL PERIÓDICO / GRANOLLERS
    SÁBADO, 18 DE NOVIEMBRE DEL 2006

    Una veintena de padres de la escuela concertada Maria Anna Mogas de Granollers (Vallès Oriental), regentada por una congregación religiosa, denunciaron ayer ante las puertas del colegio que la dirección discrimina a alumnos extranjeros que no pagan una cuota voluntaria dejándoles en el centro mientras el resto de la clase disfruta de la actividad de piscina, que se programa dentro del horario lectivo.

    Los padres, provistos de carteles y silbatos, se manifestaron hacia las diez de la mañana, cuando un autocar recogía a los alumnos de P-3 para llevarles hasta la piscina, llegando a forzar que uno de los niños excluidos subiera al vehículo.

    Iñaki Madina, presidente de una de las dos asociaciones de padres existentes en el centro, bautizada como Segle XXI, explicó que la discriminación que padecen quienes no satisfacen la cuota voluntaria, y que fue corroborada por uno de los padres afectados presentes, Said Amri, ha sido ya denunciada ante la Conselleria d'Educació.

    En un escrito del que la oficina gestora de la Conselleria d'Educació en Granollers acusó recibo hace un mes, el 17 de octubre, la asociación de padres ponía en conocimiento del inspector de zona que "hay alumnos a los que la dirección del centro prohibe participar en la actividad de piscina por motivos estrictamente económicos. La mayoría de ellos son de origen magrebí, africano o latinoamericano", añadía. El centro se halla en el punto de mira de Educació desde que, hace unos meses, la inspección denunció el cobro de cuotas ilegales.
  6. 1 Disconforme con Comentario
    3 Conforme con Comentario
    ARON
    Fri Feb 27 11:50:29 UTC 2015
    En esa escula ocurren cosas como las que se pueden ver en los videos de "You Tube" sobre "Profe se puede correr" o el " Profe como se dice Muéranse o Muéransen".

    Vayan a YouTube y escriban:
    - Profe se puede correr
    - Profe como se dice Muéranse o Muéransen

    Y verán unos videos sobre lo que hacen los alumnos, pueden parecer divertidos, pero me temo que para el profesor no lo sean.
    Los chicos los ven y los imitan. De hecho esto ocurre en otros sitios.
  7. 1 Disconforme con Comentario
    3 Conforme con Comentario
    KIMKONG
    Tue Dec 16 14:05:24 UTC 2014
    Bueno, bueno , bueno quina escola!!!!. No havia vist mai res igual, classes mal insonorizatdes. Las classescomparteixen les finestres, classses molt petites, alumnes apilats i a més no hi ha disciplina. En llocde tenir una mica de mà esquerre apliquen el reglament al peu de la lletra, la qual cosa no ajuda gens a que hi hagi un bon clima.
  8. 2 Disconforme con Comentario
    3 Conforme con Comentario
    Lara
    Tue Nov 04 06:16:15 UTC 2014
    Los profesores de secundaria no son licenciados, todos son de magisterio. Deberían estar dando clase a infantil pero como en ese instituto se dio clase a de formacion profesional, Felipe Gonzalez saco una ley que les dio acceso a todos a secundaria. Eso quiere decir que los profesores de ese instituto no tienen la formacion adecuda para impartir clase. Por ejemplo, puede haber alumnos que sepan más quimica que el propio profesor.

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Maria Anna Mogas

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Col·legi Maria Anna Mogas Granollers Barcelona WORD Report Col·legi Maria Anna Mogas Granollers Barcelona PDF Report Col·legi Maria Anna Mogas Granollers Barcelona EXCEL