Col·legi Turó Constanti Tarragona

Logo Turó

Col·legi Turó

Carretera Constantí-Reus s/n 43120 Constanti

Col·legi

Contact Data

 Name
Turó

 Code
43000937

 Status
Centro Privado - Concertado

 Type
Col·legi

Plurilingual
Catalán   Español   Inglés  

 Owner
Institució Familiar d'Educació

 Phone
977271001

 Fax

 Video

 Email
turo@institucio.org

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Turó

Region
CATALUÑA

Province
Tarragona

Locality
Constanti

Municipality
Constantí

Address
Carretera Constantí-Reus s/n

Postal Code
43120

Teachings

 Education, courses, training Turó

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Bachillerato de Ciencias y Tecnología Presencial No
Bachillerato de Humanidades y Ciencias Sociales Presencial No
Educación Primaria Presencial
Educación Secundaria Obligatoria Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Turó

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable
Horario

Additional Info
La Institució Tarragona és una escola concertada, situada a Constantí i La Canonja-Reus en la qual acompanyem els alumnes —i també les famílies—, des de la guarderia fins que accedeixen a la Universitat, i els ajudem a preparar-se perquè arribin a ser persones íntegres, ciutadans solidaris i professionals competents.

Una visió innovadora de l'educació, que es fonamenta en l'humanisme cristià i l'atenció personalitzada.

Caràcter propi

El nostre projecte aporta una visió innovadora de l'educació fonamentat en l'humanisme cristià i l'atenció personalitzada, amb la finalitat que cadascun dels nostres alumnes arribin a ser persones íntegres, ciutadans solidaris i professionals competents.

Des de 1973 treballem per posar el nostre coneixement pedagògic i la nostra experiència educativa al servei de les famílies, veritables protagonistes de l'educació dels seus fills. Ho fem a través de l'atenció personalitzada a cada alumne i a cada família, fomentant l'excel·lència acadèmica en la diversitat, promovent la cerca de la veritat i la pràctica de les virtuts cristianes, com a base de la seva vida personal, familiar i social.

Institució Familiar d'Educació

La Institució Tarragona pertany a la Institució Familiar d'Educació, un grup educatiu que actualment té tretze escoles a Catalunya i Balears que sumen més de 8.000 alumnes i 700 professionals de l'educació que atenen diàriament més de 5.000 famílies.

Institució Familiar d'Educació es va constituir l'any 1969 per iniciativa d'un grup de famílies amb la finalitat de promoure i gestionar col·legis a Catalunya que oferissin un model educatiu de qualitat en el qual es valorés a les persones per sobre de tot.

Iniciativa de les famílies


L'escola va néixer per iniciativa d'un grup de famílies que buscava promoure i gestionar col·legis que oferissin un model educatiu de qualitat. Així,  es va inaugurar la Institució Tarragona —en 1970 (Turó) i 1971 (Aura)—, centre que porta ja més de 48 anys educant i formant persones amb l'ajuda dels professionals de l'educació i, sobretot, de les famílies.

Una de les nostres claus són la formació continuada del professorat, la introducció de noves metodologies didàctiques i projectes d'innovació educativa que fan millorar dia a dia el nostre projecte educatiu, sense oblidar el compromís educatiu que tenim amb les famílies i la gran ajuda que aquestes ens ofereixen.

Escola de famílies

Som una escola de famílies perquè us correspon a vosaltres, en primer lloc, l'educació dels fills. Per això, dediquem un gran esforç a orientar-vos en la vostra tasca insubstituïble.

A la Institució Tarragona els pares hi teniu un paper principal. Així, l'escola col·labora amb vosaltres de manera personal i permanent i els professors i professores posen el coneixement pedagògic i l'experiència educativa al servei de les famílies perquè els vostres fills arribin a ser persones íntegres, ciutadans solidaris i professionals competents.

Aquesta col·laboració família-escola és l'element imprescindible que fa possible el creixement integral dels nostres alumnes.

Atenció personalitzada

A la Institució Tarragona es tracta cada alumne com és, igual que a casa, i s'atén individualment cada família perquè l'educació és molt més que transmetre coneixements.

L'atenció personalitzada a les necessitats de cada alumne i l'acompanyament a cada família es concreten en un tutor o una tutora que es reuneix quinzenalment amb cada alumne i trimestralment amb la família per fixar uns objectius de millora i seguir-ne l'evolució.

A través de la preceptuació procurem conèixer bé l'alumne, seguir de prop el seu rendiment, orientar-lo en les decisions.  En les entrevistes amb la família, la preceptora o el preceptor comenta amb els pares els aspectes acadèmics, les seves virtuts, la relació amb els companys, etc...amb la finalitat de concretar objectius comuns de millora.

Educació diferenciada

Amb l'objectiu d'oferir una veritable atenció personalitzada que s'adapti a les circumstàncies i necessitats de cadascun dels nostres alumnes, la Institució Tarragona treballa l'educació diferenciada a partir de primària:

Els serveis de guarderia i escolarització en l'etapa Infantil es desenvolupen a l'espai d'Aura i, des de 1r de Primària -mentre les noies continuen les diferents etapes a Aura-, els nois cursen els seus estudis a l'espai de Turó.

D'aquesta manera, ens adaptem als diferents ritmes maduratius i diferències psicològiques dels uns i dels altres amb l'objectiu d'aconseguir una igualtat d'oportunitats real.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Turó

5 Opinions.
 Facilities
 Staff
 Student Body
  1. 0 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Xavier
    Sun Nov 25 20:02:22 UTC 2018
    Col.legi Excel.lent
  2. 4 Disconforme con Comentario
    4 Conforme con Comentario
    David
    Wed Jul 04 17:04:04 UTC 2018
    Excel·lent escola. Molt contents.
  3. 3 Disconforme con Comentario
    6 Conforme con Comentario
    Josefina
    Tue Jan 09 22:02:14 UTC 2018
    Excelente colegio, en todos los aspectos, atención personalizada y mucha dedicación por parte de todo el personal tanto el docente como el administrativo.
  4. 4 Disconforme con Comentario
    5 Conforme con Comentario
    ESTER
    Thu Feb 23 23:54:39 UTC 2017
    EXCELENTE COLEGIO
  5. 5 Disconforme con Comentario
    5 Conforme con Comentario
    Karl
    Mon Aug 06 06:11:00 UTC 2012
    Exclent Schule

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Turó

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Col·legi Turó

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Col·legi Turó Constanti Tarragona WORD Report Col·legi Turó Constanti Tarragona PDF Report Col·legi Turó Constanti Tarragona EXCEL