Escola Cadí. Ciutat Vella. Barcelona

Logo Cadí

Escola Cadí

c. de l'Om, 11 08001 Barcelona

Escola

Contact Data

 Name
Cadí

 Code
8046384

 Status
Centro Público

 Type
Escola

 Owner
Generalitat de Catalunya

 Phone
934424844

 Fax
934424844

 Video

 Email
ebmcadi@bcn.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Cadí

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. de l'Om, 11

Postal Code
08001

Teachings

 Education, courses, training Cadí

Grade Family Teaching Modality
Educación Infantil (Primer Ciclo ) Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Cadí

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable

L'horari d’atenció als infants és de 8:00 a 17:00 hores, de dilluns a divendres, a excepció dels mesos de setembre i juliol, que és de 8:00 a 15:00 hores.

Sens perjudici de l’horari establert d’entrada i sortida a l’escola bressol, les famílies poden establir el seu horari, d’acord amb la direcció, segons les seves necessitats i les dels infants.

Per als infants que no dinin a l’escola s’estableix un marge horari, no superior a tres hores, entre les sessions del matí i de la tarda. Aquesta franja horària s’estableix entre les 11:30 i les 12:00 hores per a la sortida, i les 14:30 i les 15:00 hores per a l’entrada.

Additional Info

L'Escola Bressol Municipal Cadí està situada al barri del Raval, a Ciutat Vella. L'escola té una llarga trajectòria, va iniciar la seva activitat l'any 1975, al carrer de Sant Pau. L'any 1989 es va traslladar a la ubicació actual, del carrer Om.

Des de l'inici del curs 2013-2014, l'Escola Bressol Cadí, juntament amb l'Espai Familiar Raval, constitueixen l'anomenat Espai 03 Cadí-Raval, un nou centre municipal que ofereix dos serveis educatius diferents, adreçats als infants de 0-3 anys i les seves famílies.

Ambdós serveis disposen d'espais interiors i exteriors amplis i lluminosos, organitzats amb intencionalitat educativa i pensats per facilitar l'activitat lliure i autònoma dels infants, així com espais de trobada, intercanvi i acompanyament a les famílies.

Els professionals de l'Espai 03 Cadí-Raval sabem de les capacitats dels infants i de les potencialitats que poden anar desenvolupant en un ambient favorable i acollidor. Treballem perquè els infants explorin i descobreixin aspectes diversos del món que els envolta, diferents i alhora complementaris del context familiar i social habitual.

El nostre primer objectiu és que els infants es sentin acollits, reconeguts, estimats i segurs físicament i emocional. Per això confiem en ells, en les seves capacitats d'acció i els encoratgem a expressar-les, mantenint-nos disponibles i amb actitud d'escolta envers les seves demandes. Escoltem i acollim els seus sentiments i les seves emocions, acompanyant-los en els seus particulars processos de creixement.

Entenem, així mateix, que les famílies són els primers referents afectius i educatius dels infants. Els professionals de l'Espai 03 Cadí-Raval col·laborem i els donem suport en la criança i educació dels seus fills i filles, tot oferint-los la possibilitat de compartir i contrastar experiències, expectatives, dubtes i inquietuds amb altres famílies i professionals del centre, així com oferint espais d'observació i trobada amb els seus fills i filles que els permetin descobrir i ampliar noves estratègies i recursos en la relació amb els seus infants.

La planificació i organització dels diferents espais i el temps que els infants passen al centre és fruit del treball en equip de professionals de l'escola bressol i l'espai familiar.

L'Escola Bressol Cadí acull infants distribuïts en tres grups d'edat: un grup d'infants de primer any, un d'infants de segon any, i un d'infants de tercer any.

Valorem com importants, pel seu valor educatiu, les tasques i activitats relacionades amb la cura i les necessitats bàsiques dels infants, com l'alimentació, la higiene, els descans i el joc dels infants.

Sabem de la importància del moviment en aquestes primeres edats i en conseqüència facilitem la seva expressió en un ambient i amb uns equipaments segurs.

Potenciem, com ja s'ha esmentat, l'activitat autònoma dels infants a partir de l'organització dels diversos espais i materials, respectant els seus ritmes i interessos particulars. Algunes de les propostes que oferim van encaminades a facilitar la manipulació, la descoberta, l'experimentació i l'expressió a través de llenguatges i materials diversos.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Cadí

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Cadí

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Escola Cadí

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escola Cadí. Ciutat Vella. Barcelona WORD Report Escola Cadí. Ciutat Vella. Barcelona PDF Report Escola Cadí. Ciutat Vella. Barcelona EXCEL