Escuela de Música Aula de Música 7. Eixample. Barcelona

Logo Aula de Música 7

Escuela de Música Aula de Música 7

av. Diagonal, 327 08009 Barcelona

Escuela Privada de Música

Contact Data

 Name
Aula de Música 7

 Code
8043024

 Status
Centro Privado

 Type
Escuela Privada de Música

Plurilingual
Catalán   Español   Francés   Holandés   Inglés  

 Owner
BÚCAR TERRADES, Laura

 Phone
932074022
616864891

 Fax
932074022

 Video

 Email
aula7@aulademusica7.com
aulademusica7@gmail.com

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Aula de Música 7

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
av. Diagonal, 327

Postal Code
08009

Teachings

 Education, courses, training Aula de Música 7

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Elemental y Medio Música Escuela Autorizada Presencial y Online no
Escuela de música en Barcelona, donde impartimos estudios de grado elemental y medio de todos los instrumentos, lenguaje, coros, orquestas, combos, dj, ... Aula7 es un centro autorizado por el Departament d' Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, y estamos asociados a la red de escuelas reconocidas por la UNESCO, por su valor educativo y cultural.  La música nos cohesiona. Tocar y cantar juntos tiene beneficios incalculables. Nuestra amplia trayectoria, desde 1978, ha acogido al mejor claustro docente y hemos tenido la oportunidad de preparar alumnos que se han convertido en profesionales reconocidos internacionalmente en muchos estilos musicales.  La enseñanza en nuestro centro, Autorizado por la Generalitat de Catalunya, permite convalidar créditos y la asignatura de música en vuestro centro escolar. Compartimos pasión con un equipo integrado por miembros de reconocidas orquestas sinfónicas y grupos de música moderna pero que, sobre todo, son grandes docentes y aman la escuela. Impartimos clases presenciales y online a demanda. Nos adaptamos a las necesidades del alumnado y todas las clases perdidas por los efectos del covid son recuperables. Esta es una escuela acogedora, donde tiene cabida todo tipo de alumnado, en la que la música es para todos y todas, y en la que cualquier niño, joven o adulto podrá desarrollar la actividad que escoja. Aula de Música 7 es un centro docente privado, pero con espírito público. 
Lenguaje musical, harmonia, canto, piano, violín, viola, violoncel·lo, contrabajo, bajo eléctrico, guitarra, guitarra eléctrica, ukelele, bateria, percusión, batucada, clarinete, saxo, flauta travesera, trompeta, trombón, trompa, coro, combo, orquesta, música infantil y bebés, ...

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Aula de Música 7

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable

De Dilluns a Divendres:
de 15:00 a 21:00? h.

Dimarts i Dijous:
de 10:00 a 13:00? h.

Additional Info

L'escola AULA DE MÚSICA 7 neix l'any 1978 amb el nom d'Aula de Guitarra Ferran Sors, sota la direcció de José Luis Lopategui, catedràtic del Conservatori Superior de Música de Barcelona. Així doncs, s'estableix com a escola per a guitarristes, però de seguida veu la necessitat d'ampliar la seva oferta en l'ensenyament de la música, i incorpora nous instruments i assignatures de formació musical. Poc després obre un espai adequat a la iniciació i la sensibilització musicals, destinat a nens a partir de tres anys.

L'any 1983 l'escola pren el nom d'AULA DE MÚSICA 7 i consolida les bases de l'actual línia pedagògica. 

El 1988 l'escola és reconeguda per la Generalitat de Catalunya i queda adscrita al Conservatori Superior de Música de Barcelona, però manté la facultat d'establir lliurement la seva programació i els seus criteris didàctics.

El curs 1998-99 amb l'aplicació de la LOE, passa a ser Escola de Música Autoritzada pel Departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya per impartir els cursos de Grau Elemental i Mitjà del nou pla d'estudis. Escola associada a la UNESCO des del curs 2002-03.

A l'AULA DE MÚSICA 7 hem optat, des del començament, per un mètode viu i actiu d'educació musical i de desenvolupament global. El cant, les audicions, i els conjunts instrumentals són elements de treball des dels primers cursos.

L'escola, conscient de l'estímul i de la riquesa que aporta la pràctica musical viva i de conjunt, ofereix la possibilitat de participar en l'orquestra i la coral del centre. Comptem amb un grup instrumental estable dedicat a la música contemporània, amb orquestres de formació, grups de cambra i diversos conjunts corals.

En l'actualitat l'escola AULA DE MÚSICA 7 te un gruix important d'alumnat que segueix els cursos de grau mitjà així com d'alumnes avançats que ja s'incorporen al món professional.

Conscients de que per arribar a tenir un bon nivell cal cuidar les bases, des de bon començament oferim un mètode amb possibilitats de viure de ben a la vora el fet musical amb tots els seus àmbits: artístics, emocionals i tècnics.

Organitzem concerts d'alumnes amb una periodicitat quinzenal, i cerquem oportunitats d'actuar en àmbits fora de l'escola.

També cal dir que l'escola està oberta a noves propostes, amb un esperit permanent de recerca i de difusió de les noves tècniques d'ensenyament i d'aprenentatge.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

  1. Jornadas de Puertas Abiertas en abril
    23/04/2022 - 30/04/2022
    Semana cultural para mostrar abiertamente las actividades escolares tanto para adultos, jóvenes y niños.

Share!

Users Opinions Aula de Música 7

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Aula de Música 7

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escuela de Música Aula de Música 7. Eixample. Barcelona WORD Report Escuela de Música Aula de Música 7. Eixample. Barcelona PDF Report Escuela de Música Aula de Música 7. Eixample. Barcelona EXCEL