Escuela de Educación Infantil Nostra Senyora. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona

Logo Nostra Senyora

Escuela de Educación Infantil Nostra Senyora

c. Iradier, 8 08017 Barcelona

Centro Privado de Educación Infantil

Contact Data

 Name
Nostra Senyora

 Code
8051665

 Status
Centro Privado

 Type
Centro Privado de Educación Infantil

 Owner
Rutllant Bañeres, Carmen

 Phone
934 18 09 30

 Fax

 Video

 Email
parvulari.ns@gmail.com

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Nostra Senyora

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. Iradier, 8

Postal Code
08017

Teachings

 Education, courses, training Nostra Senyora

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Educación Infantil (Primer Ciclo ) Presencial No
Educación Infantil (Segundo Ciclo ) Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Nostra Senyora

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable
Horario

Additional Info

L’any 1961 es va inaugurar el Parvulari Nostra Senyora amb la il•lusió de transmetre als nens el desig d'aprendre. Buscàvem una educació integral que incloguessin totes les facetes de la personalitat del nen, sent conscients que és en els primers anys on els nens experimenten canvis més significatius en menys temps, i és important acompanyar-los en aquesta maduració progressiva de la seva personalitat i descobriment del món.
En un primer moment es va inspirar en el ”sistema Montessori”, amb el temps hi ha hagut canvis en la llei educativa, en la societat, els propis nens… però el nostre objectiu no ha canviat: col.laborar en aquell projecte educatiu que els pares han iniciat.

La primera pedra, l’afectivitat

Sense família l'escola és incompleta, el triangle educatiu, nen, pares, escola ha de relacionar-se de manera contínua i coherent per a un bon desenvolupament del nen. Creiem en aquest context educatiu petit i familiar com un primer salt social, que obre les portes a un món nou, on les oportunitats d'interacció amb altres persones i objectes ajuden al fet que el nen creixi acompanyat.

Atenció a la diversitat

Obrint les portes des de fa molts anys a nens amb necessitats educatives especials, hem descobert la importància de l'un a un, la importància de les diferències individuals, del moment maduratiu de cadascun.

El nen com a constructor del seu propi aprenentatge

Respecta al nen capaç de descobrir, de construir, de preguntar-se i de resoldre, acompanyat d'un educador que sap observar, escoltar, estimular, oferir…perquè ell pugui anar avançant i créixer. L'humanisme cristià Una peça més en el desenvolupament integral del nen és la seva dimensió espiritual. Donar-li l'oportunitat, al costat dels pares, de veure com Déu forma part de la nostra vida.

Projecte artístic

Busquem el gust per l'art, la bellesa i l'estètica. A través de tallers el nen pot activar les sensacions, expressar lliurement el seu potencial creatiu i experimentar amb diferents tècniques i eines.

Mètode àudio-psico-fonològic

Per poder parlar, llegir i escriure correctament fa falta discriminar els sons, analitzar-los i reproduir-los a través d'una oïda lliure de qualsevol bloqueig. Per això, aquest mètode es basa a aprendre a escoltar i no només a sentir-hi, proposant una estimulació neurosensorial.
L'art d'educar requereix moltes altres arts: l'art de somriure, l'art de saber esperar, l'art d'escoltar, l'art d'exigir i de cedir… per educar s’ha de voler, s’ha de voler encara que costi, per educar s’ha d’ invertir temps, temps per als pares, per als fills, per als educadors… Educar implica buscar constantment l'equilibri i veure que és el millor a cada moment. Si els pares i mestres practiquem l'art d'educar, els nens practicaran l'art d'aprendre, i si sabem mantenir aquest interès i aquesta il.lusió per aprendre i créixer haurem col.laborat a formar les persones del futur.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Nostra Senyora

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Nostra Senyora

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escuela de Educación Infantil Nostra Senyora. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona WORD Report Escuela de Educación Infantil Nostra Senyora. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona PDF Report Escuela de Educación Infantil Nostra Senyora. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona EXCEL