Colegio Collège Ferdinand de Lesseps. Eixample. Barcelona

Logo Collège Ferdinand de Lesseps

Colegio Collège Ferdinand de Lesseps

Gran Via de les Corts Catalanes, 707 08013 Barcelona

Centro Docente Privado Extranjero en España

Contact Data

 Name
Collège Ferdinand de Lesseps

 Code
8005357

 Status
Centro Privado - Concertado

 Type
Centro Docente Privado Extranjero en España

Plurilingual
Francés  

 Phone
932321612

 Fax
932657460

 Video

 Email
lesseps@lesseps.net

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Collège Ferdinand de Lesseps

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
Gran Via de les Corts Catalanes, 707

Postal Code
08013

Teachings

 Education, courses, training Collège Ferdinand de Lesseps

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Educación Infantil (Segundo Ciclo ) Presencial
Educación Primaria Presencial
Educación Secundaria Obligatoria Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Collège Ferdinand de Lesseps

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Services

Extracurricular, before / after - school activities Collège Ferdinand de Lesseps

Activitats extra escolars

Les activitats extrasecolars són facultatives i s’organitzen trimestralment. Són de pagament i estan dirigides per personal de l’escola o extern. Es realitzen els dimecres de 14h a 16h.
ACTIVITATS ESPORTIVES:

DANSA (Joana Olasagasti, professora de dansa contemporània). De MS a CM2
L’objectiu d’aquesta activitat és desenvolupar l’expressió corporal, ajudar a descobrir i prendre consciencia del propi cos, enfortir l’autoestima i la confiança en un mateix i alliberar l’estrés. Activitat en francès.

IOGA (Delphine Guermeur, professora de ioga) De MS a CM2
Les classes de ioga per a nens es caracterizen pel seu contingut creatiu, variat i divertit. A través d’aquesta activitat, els alumnes fan exercici i aprenen a relaxar-se, reduint d’aquesta manera l’ansietat i les tensions musculars, mentre enforteixen el seu cos i adquereixen una gran flexibilitat. Activitat en francès.

ESGRIMA (Sala d’Armes Montjuic) De GS aCM2 (tres grups)
L’esgrima és un esport que contribueix al desenvolupament de valors bàsics com el respecte cap als altres, la valentia i el control sobre un mateix. Físicament, l’esgrima ajuda a obtener agilitat, reflexes i rapidesa en els moviments. Activitat en espanyol / català.

KARATE (Associació Cívica Cultura i Oci St. Martí). De CP a CM2 (dos grups: iniciació i avançat)
A través de la pràctica del kàrate, es treballen valors con la disciplina, l’esforç i la constància. A nivell físic, es treballa amb tot el cos de manera simétrica sense contacte, buscant sempre el control de les tècniques. Tot això fa que l’alumne aprengui a controlar el seu cos i les seves emocions. Activitat en espanyol/ català

BÀSQUET (Adrià Mira, entrenador de bàsquet) De CE2 a CM2
La pràctica del bàsquet fomenta la capacitat d’atenció i d’agilitat de resposta davant qualsevol situació. És un esport físic molt indicat per a treballar la coordinació del cos i la bilateralitat i, a nivel social, desenvolupa el respecte, el compromí, la cooperació i el treball en equip. Activitat en espanyol / català.
ACTIVITATS CULTURALS:

MÚSICA (Escola de Música de Barcelona). De MS a CM2
Aquest any ens iniciem amb l’Escola de Música de Barcelona que ofereix una activitat diferent a la que s’havia impartit fins ara. Els alumnes combinaran la iniciació en el llenguatge musical amb la presa de contacte amb diferents instruments. El fet de practicar música es sinònim de disciplina, de concentració, de desenvolupament psicomotriu, de sensibilitat i de respecte, entre d’altres. Activitat en espanyol / català.

TEATRE (Nadia Roudil, professora de teatre). De MS a CM2
El teatre és una de las formes d’expressió que s’ha de potenciar en els nens. Aporta enriquiment personal i contribueix al desenvolupament de la nostra personalitat. Ajuda a afrontar la timidesa, la falta de confiança en un mateix i desenvolupa la nostra imaginació. Activitat en francès.

EXPRESIÓ CORPORAL I PLÀSTICA (Beatrice R. Chamussy, artista idiplomada en art-terapia i Émilie Malherbe, monitora d’expressió corporal) De PS a MS Annexe
Per als nens de l’Annexe, es proposa una activitat que consta de dos tallers combinats, un de plàstica i un d’expressió corporal, d’una hora de durada cadascun. Combinació de creació artística i motricitat destinada als més petits. L’objectiu d’aquests tallers és de desenvolupar l’expressió, la imaginació i la creativitat de l’alumne. Es tracta d’activitats de concentració, respiració, creació artística i motricitat. Activitat en francès

Additional Information

Timetable
09:00 - 12:40

12:40 - 14:10 (Menjador)

14:10 - 16:35

16:35 - 17:15 (Activitats extraescolars)

Additional Info
Fundada l’any 1859 per Ferdinand-de-Lesseps, antic cònsul general de França a Barcelona, la nostra escola és el centre escolar francès més antic de la península ibèrica. Amb una llarga història, l’escola continua fidel a la seva missió d’educació francesa i d’obertura cap a la cultura local i europea.

L’Escola Francesa Ferdinand-de-Lesseps, que escolaritza nens des de la Petite Section de Maternelle (P3) fins al Cours Moyen deuxième année (CM2), equivalent a 5è de primària, és una escola privada que forma part de la xarxa de l’Aefe (Agence pour l’enseignement français à l’étranger / Agència per a l’ensenyament francès a l’estranger), la xarxa d’escoles franceses a Espanya i Portugal.

El centre ha signat un acord amb la Aefe, que garanteix que es respecti estrictament el programa del Ministeri francès d’Educació.
L’1er d’abril de 2009 es va crear la Fundación Privada École Française Ferdinand-de-Lesseps, que representa l’estructura administrativa del centre.
Els immobles pertanyen a la Société Générale Française de Bienfaisance de Barcelone (Sgfbb), la qual els posa a disposició de la Fundación Privada École Française Ferdinand-de-Lesseps.

L’escola té dues seus: l’annexe del carrer València i la grande école de Gran Via. L’annexe del carrer València acull quatre classes d’educació infantil (Petite i Moyenne Section). L’edifici principal situat al número 707 de la Gran Via de les Corts Catalanes acull les classes des de la Moyenne Section (P4) fins a les classes de CM2.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Collège Ferdinand de Lesseps

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Collège Ferdinand de Lesseps

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Colegio Collège Ferdinand de Lesseps. Eixample. Barcelona WORD Report Colegio Collège Ferdinand de Lesseps. Eixample. Barcelona PDF Report Colegio Collège Ferdinand de Lesseps. Eixample. Barcelona EXCEL