Escola Ramon Llull. Sant Andreu. Barcelona

Logo Ramon Llull

Escola Ramon Llull

c. Biscaia, 439 08027 Barcelona

Escola

Contact Data

 Name
Ramon Llull

 Code
8008656

 Status
Centro Privado - Concertado

 Type
Escola

 Phone
93 351 82 14
93 351 89 56

 Fax

 Video

 Email
a8008656@xtec.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Ramon Llull

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. Biscaia, 439

Postal Code
08027

Teachings

 Education, courses, training Ramon Llull

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Educación Infantil (Segundo Ciclo ) Presencial
Educación Primaria Presencial
Educación Secundaria Obligatoria Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Ramon Llull

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Additional Info

Trets característics de l'Escola Ramon Llull

L'escola Ramon Llull és un centre educatiu de titularitat privada, concertat, català, laic i obert al barri que abarca l'escolarització d'infants des dels 3 als 16 anys, organitzats en una sola línia.

La proposta educativa de l'escola Ramon Llull es fonamenta des de la seva fundació l'any 1946, en uns principis bàsics: formar els nostres alumnes a través d'una àmplia formació intel·lectual i humana mitjançant l'estudi, el treball, l'esforç, l'atenció a la diversitat i la potenciació dels valors humans de respecte, solidaritat, esforç, i il·lusió per la feina ben feta, a fi d'aconseguir el ple desenvolupament de la personalitat del nostre alumnat.

Des del seu inici ens hem desenvolupat com a escola innovadora, amb visió de futur, que capacita els nostres alumnes a resoldre plenament els nous reptes que els pugui presentar una societat tan canviant com la nostra.

Som una escola catalana, integradora, que partint de la nostra pròpia identitat i cultura ens obrim a una concepció àmplia del món amb el respecte a les diferents realitats socials que ens envolten.

Som una escola acollidora en la què els nens i nenes se senten actors importants del seu aprenentatge, i on les famílies troben el suport necessari per a dur a terme la seva tasca educativa.

El nostre Projecte Educatiu inclou una metodologia oberta i flexible capaç d'integrar en cada moment els avenços pedagògics i tecnològics per tal de mantenir-nos en constant actualització possibilitant l'èxit en els estudis superiors i en el món del treball i sempre dotant els nostres alumnes d'unes competències bàsiques imprescindibles en el món actual, tenint sempre present laformació integral de la persona.

Pretenem que els nostres alumnes:

- Aprenguin a aprendre, a pensar, a ser.
- Tinguin un coneixement profund de la llengua anglesa, a partir de P3, com a llengua d'ús.
- Tinguin un coneixement de la llengua francesa a partir de Secundària.
- Desvetllin la inquietud per la recerca, l'experimentació, l'estudi, el diàleg i la pròpia exigència.
- Rebin una orientació, mitjançant la importància d'una bona acció Tutorial, tan des del punt de vista personal com el didàctic i professional, a fi d'ajudar l'alumne al seu propi coneixement i autoestima.
- Pensem que la societat futura necessitarà uns ciutadans democràtics, capaços de conviure en la diferència, molt ben preparats intel·lectualment i amb una gran capacitat de diàleg.

Tota la nostra tasca educativa és possible gràcies al clima de convivència, col·laboració i respecte entre tots els estaments, titularitat, professors, pares i mares i alumnes, de la nostra escola.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Ramon Llull

5 Opinions.
 Facilities
 Staff
 Student Body
  1. 1 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Marta
    Sat Jul 11 13:46:14 UTC 2020
    Eternament agraits a tots i cada un dels mestres i professors d'aquesta petita escola. Les nostres filles han estat sempre acompanyades, enteses, respectades i guiades en el seu camí cap a la vida adulta. Gràcies Ramon Llull, sou una GRAN escola!!!
  2. 2 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Júlia
    Tue Jul 07 13:45:46 UTC 2020
    Estem encantats amb l'escola. Des del primer dia la nostra filla hi va encantada. Són propers, curosos amb els nens i m'encanta el treball que fan! Donen molta importància a l'Anglès i al treball manipulatiu. Res a veure amb la manera en que jo vaig estudiar. És una escola petita però encantadora.
  3. 4 Disconforme con Comentario
    4 Conforme con Comentario
    Carol.
    Tue Oct 08 13:28:27 UTC 2019
    Yo tuve una muy mala experiencia en este colegio pues mi hijo sufrió bulling por parte de su profesora y compañeros al tal punto que mi hijo se negaba en ir a estudiar, a tal punto lo afecto que me toco ir al consorsico de educación para pedir traslado ya que en mi presencia también el director lo maltrato y según ellos todo era mi culpa y ellos no hacían nada, fue horrible no recomiendo para nada este colegio es malisimos.
  4. 0 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Jordi
    Sat Jul 11 13:50:07 UTC 2020
    De que Ramon Llull hablas? Convencidisimo que no se trata del Ramon Llull de sant Andreu, esta escuela es la viva imagen del respeto y la educación de calidad, mis hijos no pueden ser màs afortunados !
  5. 5 Disconforme con Comentario
    6 Conforme con Comentario
    Hicham
    Thu Nov 16 19:53:01 UTC 2017
    Denunciar el mal trato hacia mi hijo en la escuela RAmon Llull por parte del profesorado que provocan la descriminación hacia mi hijo : cuando mi hijo se queja nunca le hacen caso ,y esto provoca que los demas niños pueden meterse con el con mucha seguridad ,ya que no les pasa nada ,tengo temor de que esto afecte en la mentalidad de mi hijo , y provoque rechazo hacia los demás y a su pais españa catalunya (psicopata terrorismo ........ext ) Mi hijo es infuiete ,pero pienso que todos los niños a su edad lo son !!

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Ramon Llull

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Escola Ramon Llull

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escola Ramon Llull. Sant Andreu. Barcelona WORD Report Escola Ramon Llull. Sant Andreu. Barcelona PDF Report Escola Ramon Llull. Sant Andreu. Barcelona EXCEL