Escola Gravi. Horta-Guinardó. Barcelona

Logo Gravi

Escola Gravi

av. Vallcarca, 258 08023 Barcelona

Escola

Contact Data

 Name
Gravi

 Code
8011448

 Status
Centro Privado - Concertado

 Type
Escola

 Phone
93 254 02 63
93 434 42 39
93 211 11 83

 Fax

 Video

 Email
gravi@gravi.com

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Gravi

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
av. Vallcarca, 258

Postal Code
08023

Teachings

 Education, courses, training Gravi

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Bachillerato de Ciencias y Tecnología Presencial
Bachillerato de Humanidades y Ciencias Sociales Presencial
Educación Infantil (Segundo Ciclo ) Presencial
Educación Primaria Presencial
Educación Secundaria Obligatoria Presencial
Llar d'infants Presencial No

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Gravi

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Services

Extracurricular, before / after - school activities Gravi

Menjador. L'escola disposa de cuina pròpia i tots els menjars s'elaboren en les nostres instal·lacions seguint la normativa establerta per l'Agència de Salut pública.

Acollida de 7.30 a 9.00 h del matí i de 17.00 a 18.30 h de la tarda.

Escola de música.

Escola d'anglès.

Activitats extraescolars: psico-esport, multi-esport, futbol sala o bàsquet, judo i dansa. Aquestes activitats poden variar en funció de les demandes de les famílies i del nombre d'alumnes inscrits en cada activitat.

Piscina. L'activitat de natació s'ofereix per als nens i nenes d'Educació Infantil i d'Educació Primària. Aquesta activitat es realitza en una instal·lació externa.

Casal d'hivern, de primavera i estiu.

Additional Information

Timetable

Educació Infantil i Educació Primària

De dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 17 h.
Servei de guarderia/cau, de 7.30 a 8.50 h i de 17.10 a 18.30 h.
Servei de menjador, de 13 a 15 h.

Educació Secundària

1r, 2n i 3r d’ESO.
De dilluns a dijous de 8.15 a 13.35 h. i de 15 a 17 h.. Divendres de 8.15 a 13.35 h..

4t d’ESO.
Dilluns, dimarts i dijous de 8.15 a 13.35 h. i de 15 a 17 h.. Dimecres i divendres de 8.15 a 13.35 h..

Batxillerat

1r de Batxillerat.
Dilluns i dimecres de 8.15 a 13.35 h. i de 15 a 17 h.. Dimarts, dijous i divendres de 8.15 a 14.35 h..

2n de Batxillerat.
Dilluns, dimecres i divendres de 8.15 a 14.35 h.. Dimarts i dijous de 8.15 a 13.35 h. i de 15 a 17 h..
Servei de menjador, de 13.35 a 15.00 h.

Additional Info

Trets d’identitat

Ens identifiquem per ser una escola cooperativa, catalana, laica, activa, democràtica i pluralista. El nostre projecte educatiu entén l’ensenyament com a educació integral i vol transmetre els valors ètics que són la base per a una societat més justa: llibertat, tolerància, solidaritat, civisme, respecte a la natura,...

Som una escola cooperativa. Fomentem el treball en equip, la participació en projectes comuns i la concepció de la diversitat com a riquesa.

Som una escola catalana, i és per això que la nostra llengua d’aprenentatge i de relació interna i externa és el català. El fet de definir-nos com a escola catalana no és només un fet lingüístic. És també una qüestió d’arrelament al país i de vivència de les festes i els costums tradicionals.

Som una escola laica. A l’escola acollim i respectem les diverses creences i ideologies que s’expressen democràticament, ens proposem la potenciació dels valors ètics que facin dels nostres alumnes unes persones plenament formades i integrades a la societat.

Som una escola activa. El nostre objectiu principal és el desenvolupament integral de l’alumne: un equilibri entre el saber i el ser, en constant evolució entre els dos i els divuit anys. Aquest propòsit fa necessària la seva participació en el propi procés educatiu i la utilització de mètodes d’ensenyament actius basats en el respecte i la tolerància.

Som una escola democràtica i pluralista. Volem transmetre als alumnes els valors ètics que són la base per a una societat més justa.

La nostra voluntat pluralista es tradueix en l’objectiu de fomentar el coneixement i el respecte de la diversitat cultural, ètnica, sexual, religiosa i ideològica. Ara bé, també volem ser pluralistes en el sentit de respectar la diversitat dels nostres alumnes. Cada nen i cada nena és diferent i tots tenen dret a una educació completa i integral. Per això respectem els diferents ritmes de treball dels alumnes i els ajudem a donar el millor rendiment segons les seves possibilitats i capacitat amb el suport, si convé, del nostre equip psicopedagògic.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Gravi

12 Opinions.
 Facilities
 Staff
 Student Body
  1. 0 Disconforme con Comentario
    0 Conforme con Comentario
    Adam
    Thu Sep 01 11:50:21 UTC 2022
    Muy buenas,he pensado en este colegio y necesito opiniones por favor,m8 h8jo no habla catalán pero decidido estudiar en cataluña y aprenderlo,no se si eso le causará problemas en primero de bachilerato,es buen estudiante y quiero buscar algo que vale la pena.muchisimas gracaias
  2. 3 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Montse
    Fri Jun 25 12:39:07 UTC 2021
    Es nota que es una cooperativa ja que tot El personal està molt implicat i és nota l'atenció individualitzada. L'intercanvi d'informació és sempre bidireccional amb qualsevol dels professionals.
    No estic gens d'acord amb els comentaris que he llegit de "nens amb problemes". Els problemes els tenim els adults, no els nens/es. Cada nen/a te el seu ritme evolutiu, maduració, habilitats i capacitats. I això és el que s'ensenya a respectar i tolerar. La falta d'empatia per part de les famílies que diuen aquests comentaris si que és el que s'hauria de fer mirar, en comptes de mirar-se el melic.
    Jo estic orgullosa de que els meus fills/es vagin a una escola on se'ls educa en valors i se'ls ensenya a viure en una societat plural i diversa. Si vols una medalla, puntuacions, notes i demés reconeixaments vanals, porta els teus fills a un concurs, no a una escola.
  3. 2 Disconforme con Comentario
    0 Conforme con Comentario
    Jesus Angel
    Tue Jun 08 06:16:15 UTC 2021
    Es una escola que només pensa en els diners, el tenir tants nens amb problemes es per les subvencions que reben de la Generalitat, tan es així que hi ha un nen que ha aconseguit que experts li treguin aquesta condició i pugui estudiar com els demas, però la escola no li reconeix per poder seguir rebent aquesta subvenció.
  4. 4 Disconforme con Comentario
    2 Conforme con Comentario
    Sara
    Sat Jan 23 08:31:33 UTC 2021
    No es tracta de la millor opció si el teu fill té al·lèrgies alimentàries, tenen molt camí per recórrer i els animo a fer-ho, ja que el tema és prou important.
  5. 3 Disconforme con Comentario
    5 Conforme con Comentario
    Ana
    Tue Mar 03 17:19:53 UTC 2020
    Nosotros estamos muy contentos con el colegio a nivel general.Es verdad que en temas de bullyng o niños que se burlan de los que son diferentes no hay mucha ayuda.En las opiniones que han dado de que han entrado niños problemáticos querría saber si se refiere a la primaria o a la secundaria.Alguien me podria orientar?
    porque en Primaria veo un ambiente bastante bueno en ese sentido.
  6. 5 Disconforme con Comentario
    8 Conforme con Comentario
    ANNA
    Tue Apr 02 13:20:28 UTC 2019
    Jo hi porto el meu fill i crec que precisament la diversitat és el que l'enriqueix i el forma en altres aspectes. No ens quedem en l'aprenentatge dels conceptes. També crec que hem d'anar amb compte amb l'ús que fem del terme nens "amb problemes". Sovint d'altres nenes i nens que semblen no tenir "problemes" poden presentar altres dificultats.
  7. 6 Disconforme con Comentario
    5 Conforme con Comentario
    Mercè
    Fri Mar 08 09:14:00 UTC 2019
    Totalment d'acord amb la Laura: anys enrere era una bona escola.

    Al principi estava molt contenta, però al llarg des anys han anat incoporant molt nens amb problemes, i crec que el tema se'ls va una mica gran, tot i que intenten tractar-ho el millor que poden.

    En la meva opinió el fet de concentrar-se en els nens més problemàtics fa que deixen al marge els que tiren més i aquests se situen en la zona de confort mentre podrien fer més. De retruc es nota que el nivell ha baixat i les condicions d'estudi no són sempre les òptimes.

    Una llàstima de tot plegat, el professorat és competent però alguns estan superats per la situació.
  8. 7 Disconforme con Comentario
    6 Conforme con Comentario
    Laura
    Sun Jan 07 18:07:20 UTC 2018
    Fa anys estava molt be.
    Actualment han baixat coneixaments i esta molt implicada amb nens amb problemes...deixan al marge els que no tenen dificultats.
    Millorable.
  9. 3 Disconforme con Comentario
    7 Conforme con Comentario
    Silvia
    Sat Mar 04 13:48:22 UTC 2017
    Els meus petits van a Gravi, primària i infantil. Estic molt i molt contenta d'haver-la triat. Suscric les opinions anteriors tant de la Sara, com del Carlos, com la del Pau. A vegades les escoles diuen 'educació individualitzada' i no saps ben bé què vòlen dir. A Gravi ho porten a terme 100%, des del respecte a les diferències i l'ajuda mutua. Ajuden als nens a desenvolupar les seves potencialitats i també a encarar les dificultats.
  10. 2 Disconforme con Comentario
    7 Conforme con Comentario
    Pau
    Sun Feb 28 11:09:47 UTC 2016
    Bon projecte per formar persones. És una cooperativa i es nota. Ambient molt bo i relació magnífica amb alumnes.
  11. 0 Disconforme con Comentario
    6 Conforme con Comentario
    Carlos
    Wed Oct 28 15:08:22 UTC 2015
    Profesorado muy cariñoso y próximo, especialmente en Infantil y Primaria. Buen nivel educativo. No es muy grande, pero sacan mucho partido de sus instalaciones.
  12. 3 Disconforme con Comentario
    11 Conforme con Comentario
    Sara
    Wed Feb 26 11:57:24 UTC 2014
    Es un centre on els valors son el més important, hi ha molt bon ambient i resulta molta accesible.

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Gravi

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Escola Gravi

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escola Gravi. Horta-Guinardó. Barcelona WORD Report Escola Gravi. Horta-Guinardó. Barcelona PDF Report Escola Gravi. Horta-Guinardó. Barcelona EXCEL