Saltar a contenido

Escola Gravi

Escola Gravi. Horta-Guinardó. Barcelona (Centro Privado - Concertado)

Prev
Sgte
Logo Gravi

Opiniones y Comentarios de Usuarios

Críticas, reseñas, reputación Gravi

Instalaciones
Profesorado
Alumnado
Adam
Thu Sep 01 11:50:21 UTC 2022

Muy buenas,he pensado en este colegio y necesito opiniones por favor,m8 h8jo no habla catalán pero decidido estudiar en cataluña y aprenderlo,no se si eso le causará problemas en primero de bachilerato,es buen estudiante y quiero buscar algo que vale la pena.muchisimas gracaias

Montse
Fri Jun 25 12:39:07 UTC 2021

Es nota que es una cooperativa ja que tot El personal està molt implicat i és nota l'atenció individualitzada. L'intercanvi d'informació és sempre bidireccional amb qualsevol dels professionals.
No estic gens d'acord amb els comentaris que he llegit de "nens amb problemes". Els problemes els tenim els adults, no els nens/es. Cada nen/a te el seu ritme evolutiu, maduració, habilitats i capacitats. I això és el que s'ensenya a respectar i tolerar. La falta d'empatia per part de les famílies que diuen aquests comentaris si que és el que s'hauria de fer mirar, en comptes de mirar-se el melic.
Jo estic orgullosa de que els meus fills/es vagin a una escola on se'ls educa en valors i se'ls ensenya a viure en una societat plural i diversa. Si vols una medalla, puntuacions, notes i demés reconeixaments vanals, porta els teus fills a un concurs, no a una escola.

Jesus Angel
Tue Jun 08 06:16:15 UTC 2021

Es una escola que només pensa en els diners, el tenir tants nens amb problemes es per les subvencions que reben de la Generalitat, tan es així que hi ha un nen que ha aconseguit que experts li treguin aquesta condició i pugui estudiar com els demas, però la escola no li reconeix per poder seguir rebent aquesta subvenció.

Sara
Sat Jan 23 08:31:33 UTC 2021

No es tracta de la millor opció si el teu fill té al·lèrgies alimentàries, tenen molt camí per recórrer i els animo a fer-ho, ja que el tema és prou important.

Ana
Tue Mar 03 17:19:53 UTC 2020

Nosotros estamos muy contentos con el colegio a nivel general.Es verdad que en temas de bullyng o niños que se burlan de los que son diferentes no hay mucha ayuda.En las opiniones que han dado de que han entrado niños problemáticos querría saber si se refiere a la primaria o a la secundaria.Alguien me podria orientar?
porque en Primaria veo un ambiente bastante bueno en ese sentido.

ANNA
Tue Apr 02 13:20:28 UTC 2019

Jo hi porto el meu fill i crec que precisament la diversitat és el que l'enriqueix i el forma en altres aspectes. No ens quedem en l'aprenentatge dels conceptes. També crec que hem d'anar amb compte amb l'ús que fem del terme nens "amb problemes". Sovint d'altres nenes i nens que semblen no tenir "problemes" poden presentar altres dificultats.

Mercè
Fri Mar 08 09:14:00 UTC 2019

Totalment d'acord amb la Laura: anys enrere era una bona escola.

Al principi estava molt contenta, però al llarg des anys han anat incoporant molt nens amb problemes, i crec que el tema se'ls va una mica gran, tot i que intenten tractar-ho el millor que poden.

En la meva opinió el fet de concentrar-se en els nens més problemàtics fa que deixen al marge els que tiren més i aquests se situen en la zona de confort mentre podrien fer més. De retruc es nota que el nivell ha baixat i les condicions d'estudi no són sempre les òptimes.

Una llàstima de tot plegat, el professorat és competent però alguns estan superats per la situació.

Laura
Sun Jan 07 18:07:20 UTC 2018

Fa anys estava molt be.
Actualment han baixat coneixaments i esta molt implicada amb nens amb problemes...deixan al marge els que no tenen dificultats.
Millorable.

Silvia
Sat Mar 04 13:48:22 UTC 2017

Els meus petits van a Gravi, primària i infantil. Estic molt i molt contenta d'haver-la triat. Suscric les opinions anteriors tant de la Sara, com del Carlos, com la del Pau. A vegades les escoles diuen 'educació individualitzada' i no saps ben bé què vòlen dir. A Gravi ho porten a terme 100%, des del respecte a les diferències i l'ajuda mutua. Ajuden als nens a desenvolupar les seves potencialitats i també a encarar les dificultats.

Pau
Sun Feb 28 11:09:47 UTC 2016

Bon projecte per formar persones. És una cooperativa i es nota. Ambient molt bo i relació magnífica amb alumnes.

Carlos
Wed Oct 28 15:08:22 UTC 2015

Profesorado muy cariñoso y próximo, especialmente en Infantil y Primaria. Buen nivel educativo. No es muy grande, pero sacan mucho partido de sus instalaciones.

Sara
Wed Feb 26 11:57:24 UTC 2014

Es un centre on els valors son el més important, hi ha molt bon ambient i resulta molta accesible.

Introduce tu opinión

No compartiremos tu email con nadie
Instalaciones:
Profesorado:
Alumnado:

Enviar

El AÑO ESCOLAR en Busco Colegio

Buscar Colegios por Nombre

Calendario Escolar

Consulta vuelta al cole, inicio de clases, vacaciones y días festivos

Ranking Colegios e Institutos

Ranking de centros de enseñanza por opinión personal de usuarios

Opinión Colegios e Institutos

Consulta todas las opiniones de nuestros usuarios sobre colegios

Campamentos

Buscador de campamentos de verano, urbanos y vacacionales

Estadísticas

Número de visitas diarias y semanales a la página del centro

Notas de Selectividad

Notas de colegios e institutos en Selectividad (PAU, EVAU, EBAU)

Otros usuarios también visitaron

Logo English School
Escola

English School

Centro de Educación Infantil, Primaria y Secundaria. Educación multilingüe Inglés, Español, Catalán, Francés.Nuestra escuelaThe English School de Barc...

Ver más

Logo Sadako
Escola

Sadako

L'escola compta amb un equip d'excel.lents professionals abocats en la construcció d'un projecte pedagògic comú que permeti als nostres alumnes i la r...

Ver más

Logo Lleó XIII
Escola

Lleó XIII

La Escola Lleó XIII somos una escuela de titularidad privada concertada. Somos un centro donde se imparten todos los niveles de educación, desde la Gu...

Ver más

Qué valoras más al elegir colegio

Clases Particulares

Buscador de clases particulares más completo con todos los datos necesarios para ayudarte a encontrar al mejor docente que se adapte a tus necesidades

Últimas Opiniones Usuarios

Desde mi llegada al centro me acogieron muy bien tanto los profesores como los alumnos. Mis compañeros de trabajo me ayudaron a conocer el centro y su funcionamiento, también me dieron consejos para conocer y interactuar mejor a los alumnos. Además me dieron total libertad para organizar algunas de las actividades tradicionales del centro como las jornadas deportivas, semana cultural por fallas, etc...Guardo un bonito recuerdo y para mí fue una inyección de energía para seguir trabajando en lo que me gusta y me apasiona, la educación a través del deporte.

usuario abelfg89
Colegio BORJA-Valencia

Actualmente estoy trabajando en dicho colegio. Me parece un colegio estupendo, ya que se imparte diferentes idiomas y el trato con los alumnos es el adecuado.

usuario ahernandezlozano14
Colegio MARY WARD-Gipuzkoa

Hoy se ha puesto una reclamación y este fin de semana se ha levantado acta a la persona del delegado de equipo de nuestra señora del socorro, del equipo Benjamín de segundo año. Éste señor que representa al club tuvo agresiones verbales con menores y adultos. Que vergüenza!!! Y además reincidencia!! Quién mantiene a un sujeto así es más responsable que el. Él al fin y al cabo es un chico sin cultura ni mosales

usuario Alos@rxpojud.e
Colegio NUESTRA SEÑORA DEL SOCORRO-Valencia

Newsletter

  • Te mantendremos informado sobre nuestros reportajes a colegios.