Escuela de Educación Infantil Canigó. Ciutat Vella. Barcelona

Logo Canigó

Escuela de Educación Infantil Canigó

c. dels Àngels, 7 08001 Barcelona

Escola Bressol

Contact Data

 Name
Canigó

 Code
8046360

 Status
Centro Público

 Type
Escola Bressol

 Owner
Generalitat de Catalunya

 Phone
934422051

 Fax

 Video

 Email
ebmcanigo@bcn.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Canigó

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. dels Àngels, 7

Postal Code
08001

Teachings

 Education, courses, training Canigó

Grade Family Teaching Modality
Educación Infantil (Primer Ciclo ) Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Canigó

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable

L'horari d’atenció als infants és de 8:00 a 17:00 hores, de dilluns a divendres, a excepció dels mesos de setembre i juliol, que és de 8:00 a 15:00 hores.

Sens perjudici de l’horari establert d’entrada i sortida a l’escola bressol, les famílies poden establir el seu horari, d’acord amb la direcció, segons les seves necessitats i les dels infants.

Per als infants que no dinin a l’escola s’estableix un marge horari, no superior a tres hores, entre les sessions del matí i de la tarda. Aquesta franja horària s’estableix entre les 11:30 i les 12:00 hores per a la sortida, i les 14:30 i les 15:00 hores per a l’entrada.

Additional Info

L'escola bressol Canigó està situada dins el recinte de l'antic convent dels Àngels, al barri del Raval, gairebé al costat del Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Abans l'escola era al carrer de les Floristes de la Rambla, en un edifici annex a l'Escola Massana. L'escola es va traslladar a la ubicació actual l'any 1992. Es tracta d'un edifici de gran valor arquitectònic, de tres plantes. La planta baixa i la primera planta estan ocupades per l'escola bressol Canigó, i la segona planta està ocupada per l'Arxiu Municipal del Districte de Ciutat Vella. L'escola bressol Canigó té un accés per a persones amb mobilitat reduïda que comparteix amb l'Arxiu Municipal.

A la part del darrere de l'escola hi ha un pati molt bonic, que forma part de la plaça de les Caramelles, amb un eucaliptus centenari, una gran palmera i un petit hort que cuidem amb molta cura.

A l'escola bressol Canigó, quan es planifiquen les activitats d'aprenentatge es fa pensant en el que necessiten els infants, en el que els convé. Des que les criatures arriben a l'escola fins que se'n van estant aprenent; per tant, a l'escola bressol Canigó tot el temps és educatiu.

Com ensenya l'equip educador? En primer lloc, amb afecte, en segon lloc, afavorint l'autonomia dels infants i, en tercer lloc, ajudant els infants a regular la conducta, amb fermesa però amb estimació. Aquests són els principis bàsics del projecte educatiu de l'escola bressol Canigó. Cap infant no aprèn si no se sent estimat. Cal establir un vincle afectiu amb cadascun dels infants; cal confiar en el procés d'aprenentatge de tots i cadascun d'ells, donant-los l'ajut mínim imprescindible per tal que puguin funcionar de manera autònoma, i, per últim, cal donar-los seguretat a través d'una contenció molt afectuosa.

Què aprenen els infants a l'escola bressol Canigó? 

Autonomia: per desplaçar-se, per menjar, per rentar-se, per vestir-se, en definitiva, fer les coses per ells mateixos; també per decidir, per pensar, per relacionar-se... Aquesta autonomia personal augmenta l'autoestima de les criatures i fa que puguin anar aprenent a superar les petites frustracions. Sociabilitat: relacionar-se amb els altres, tant els adults com els altres infants. També aprenen a resoldre conflictes, a canalitzar la frustració, a dir que no, a respectar els altres, a fer-se respectar, a col·laborar, a dir "ho sento!".

Com aprenen els infants a l'escola bressol Canigó?

- Tot jugant. A través d'activitats presentades com a jocs: danses, cançons, contes, titelles. Experimentació amb materials com ara farina, xocolata, gelatina, aigua, sorra, pintura, etc. Jugar per jugar: joc lliure al pati, joc lliure a l'aula, etc. Situacions de joc planificades: panera dels tresors, joc heurístic, racons de joc.

- Experimentant amb les situacions de la vida quotidiana. Situacions relacionades amb l'alimentació: ser autònoms per menjar -primer amb les mans, després amb cullera, etc.-; posar-se l'aigua al got -fent un exercici de càlcul físic-; parar taula, repartir pitets -aprenent conceptes matemàtics-, etc. Situacions relacionades amb la higiene: ser autònoms per rentar-se les mans quan veuen que estan brutes, per netejar-se els mocs quan veuen que en tenen al nas, controlar els esfínters...

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Canigó

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Canigó

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escuela de Educación Infantil Canigó. Ciutat Vella. Barcelona WORD Report Escuela de Educación Infantil Canigó. Ciutat Vella. Barcelona PDF Report Escuela de Educación Infantil Canigó. Ciutat Vella. Barcelona EXCEL