Escola Forestier. Sants-Montjuïc. Barcelona

Logo Forestier

Escola Forestier

c. II Jocs Mediterranis, s/n 08004 Barcelona

Escola

Contact Data

 Name
Forestier

 Code
8046918

 Status
Centro Público

 Type
Escola

 Owner
Generalitat de Catalunya

 Phone
934230733

 Fax

 Video

 Email
a8046918@xtec.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Forestier

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. II Jocs Mediterranis, s/n

Postal Code
08004

Teachings

 Education, courses, training Forestier

Grade Family Teaching Modality
Educación Infantil (Primer Ciclo ) Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Forestier

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable

L'horari d’atenció als infants és de 8:00 a 17:00 hores, de dilluns a divendres, a excepció dels mesos de setembre i juliol, que és de 8:00 a 15:00 hores.

Sens perjudici de l’horari establert d’entrada i sortida a l’escola bressol, les famílies poden establir el seu horari, d’acord amb la direcció, segons les seves necessitats i les dels infants.

Per als infants que no dinin a l’escola s’estableix un marge horari, no superior a tres hores, entre les sessions del matí i de la tarda. Aquesta franja horària s’estableix entre les 11:30 i les 12:00 hores per a la sortida, i les 14:30 i les 15:00 hores per a l’entrada.

Additional Info

Forestier - Escoles bressol Municipals

L'Escola Bressol Municipal Forestier està situada al barri del Poble Sec, a la falda de la muntanya de Montjuïc, al districte de Sants-Montjuïc.

L'escola esta ubicada en un edifici independent, envoltada de la vegetació pròpia de la zona.

El centre compta amb 5 aules amplies, on els espais i materials estan distribuïts per racons de joc. Totes les aules tenen sortida directa a un frondós jardí que envolta l'escola i que ens fa sentir com si ens trobéssim enmig de la natura.

Hi ha una sala d'us comú on s'organitzen activitats conjuntes amb tots els nens i les nenes de l'escola i amb les seves famílies.

L'equip docent està conformat per cinc mestres, una mestra complementaria, una directora, cinc educadores de suport, dos cuineres i dos feineres.

Des de l'Escola Bressol Forestier es vol potenciar que cada infant es trobi a l'ambient més adequat per desenvolupar totes les seves capacitats físiques, afectives i intel·lectuals dins un entorn estimulador, donant-li seguretat i protecció i atenent les seves necessitats bàsiques més importants, com la higiene, el menjar, el dormir o les relaciones amb els altres.

Per tant, l'educador/a és un referent estable per l'infant i li ofereix seguretat, amb la qual cosa facilita, estimula i provoca aquestes situacions d'aprenentatge amb una actitud afectuosa. Organitzant, observant, l'equip docent està atent a les demandes i necessitats de nens i nenes per tal d'ajudar-los a avançar, incorporant nous coneixements que els ajudin a progressar en les seves capacitats motrius, cognitives, afectives i de relació, en el seu desenvolupament global i cap a l'autonomia.

Tot això, d'una manera afectiva i des del respecte a la individualitat de cada infant com a ésser diferent dels altres, entenent-lo com un ésser competent i protagonista del seu procés d'aprenentatge.

Des del centre també fomentem els valors que van adreçats a l'acceptació personal, la companyonia, la solidaritat, la cooperació, al respecte per l'entorn i d'altres que conformen els valors democràtics que poden aproximar als infants a interaccionar positivament amb la societat.

Som una escola aconfessional i catalana que mitjançant les festes populars, les cançons o els contes populars, entre d'altres, intenta aconseguir que des de petits nens i nenes vagin vivint i adquirint coneixements de les tradicions i arrelament al context sociocultural del nostre país.

D'altra banda, l'EBM Forestier és l'única escola bressol de la ciutat on està contemplada l'escolarització d'alumnat sord en la modalitat bilingüe.

Compartim amb les famílies la responsabilitat d'assolir el desenvolupament harmònic dels seus fills i filles, establint relacions de col·laboració i cooperació, emmarcades en un clima de confiança i respecte mutu, promovent actituds flexibles davant les diferències individuals i oberts a l'entorn social. Potenciem que les famílies es sentin, així, part integrant de la vida quotidiana de l'escola.

Per últim, l'escola compta amb la col·laboració de l'AMPA (Associació de pares i mares), entitat que té un pes important

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Forestier

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Forestier

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Escola Forestier

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escola Forestier. Sants-Montjuïc. Barcelona WORD Report Escola Forestier. Sants-Montjuïc. Barcelona PDF Report Escola Forestier. Sants-Montjuïc. Barcelona EXCEL