Escuela de Música y Danza Anna Maleras. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona

Logo Anna Maleras

Escuela de Música y Danza Anna Maleras

c. Tavern, 25 08006 Barcelona

Escuela Privada de Música y/o Danza

Contact Data

 Name
Anna Maleras

 Code
8056687

 Status
Centro Privado

 Type
Escuela Privada de Música y/o Danza

 Owner
Maleras Colomé, Anna Maria

 Phone
932090912

 Fax
932090912

 Video

 Email
estudi@annamaleras.com

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Anna Maleras

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. Tavern, 25

Postal Code
08006

Teachings

 Education, courses, training Anna Maleras

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Enseñanzas no regladas de Danza Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Anna Maleras

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable
Horario

Additional Info

Projecte d'Escola

BREU HISTÒRIA

L’escola de dansa Estudi Anna Maleras es funda l’any 1967. Durant 45 anys ha estat escola de referència, caracteritzada per la seva forta vessant innovadora. Des de els seus inicis inclou les disciplines de la dansa jazz, el modern i el contemporani (que fins al moment eren insòlites a la ciutat) i actua de plataforma d’acollida de totes les noves tècniques i nous professors que l’Anna porta des d'Europa i Amèrica cap al seu estudi.

Avui en dia l’escola segueix fidel a aquest esperit innovador i segueix apostant per les noves línies de treball complementant la formació continuada que ofereix durant el curs anual, amb cursos de juny a setembre i amb professors convidats. 

FILOSOFIA DEL CENTRE

L’Estudi Anna Maleras entén l’ensenyament de la dansa en el més ampli sentit del concepte. Des de l’escola busquem iniciar als més petits en el moviment per contribuir al seu desenvolupament físic i mental. Introduint-los en el món de la coordinació, del espai, de la música, del treball en grup, de la creativitat i de la disciplina de la dansa.

Als joves oferim el treball físic, la consciència corporal, la correcció postural i el descobriment del món de la dansa com a espectadors amb criteri i futur públic de la nostra escena.

Als que tenen vocació professional oferim un programa complet d’estudis on s’imparteixen les disciplines bàsiques com són la dansa clàssica, el modern, el jazz i el contemporani així com d’altres complementàries com són anatomia, música, història de la dansa, claqué o teatre. La finalitat d’aquests cursos és proporcionar una base tècnica sòlida que possibiliti als alumnes audicionar per escoles estrangeres i conservatoris nacionals (als últims cursos) per tal de completar la formació rebuda.

Als adults que han ballat i no volen deixar-ho, i als que comencen tard, oferim classes amb el rigor tècnic propi de la dansa però adaptant el nivell als cossos i les edats per poder seguir gaudint de la dansa sense fronteres d’edat.

L’escola, situada al barri de St. Gervasi de Barcelona, té una convocatòria que transcendeix el barri i la ciutat. I emmarca alumnes que busquen el prestigi i la solidesa dels més de 45 anys d’experiència del centre.

DISCIPLINES DE L’ESCOLA

Les disciplines que s’imparteixen regularment al centre són: Dansa clàssica, dansa jazz, modern (tècnica Graham), contemporani (tècnica Limón i tècnica release), dansa infantil, teatre, ioga per a ballarins, claqué, dansa del ventre, modern-jazz, hiphop, anatomia aplicada a la dansa, historia de la dansa, música per a ballarins (sistema Dalcroze) i Girokinesis.

Els nivells que s’imparteixen són I II i III que corresponen a principiants, intermedi i avançat respectivament per tal de garantir la millor marxa i evolució possible de cada curs.

PROGRAMA DANSA INFANTIL

Tenim especial cura amb el programa de dansa infantil que el plantegem en cinc nivells amb forquilles d’edat molt ben limitades. Donem la màxima importància a aquest punt ja que sabem la diferència de tipus i velocitat d’aprenentatge dels nens en funció de l’edat

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Anna Maleras

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Anna Maleras

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escuela de Música y Danza Anna Maleras. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona WORD Report Escuela de Música y Danza Anna Maleras. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona PDF Report Escuela de Música y Danza Anna Maleras. Sarrià-Sant Gervasi. Barcelona EXCEL