Escola Dolors Canals. Sant Martí. Barcelona

Logo Dolors Canals

Escola Dolors Canals

c. Perú, 271 08020 Barcelona

Escola

Contact Data

 Name
Dolors Canals

 Code
8072711

 Status
Centro Público

 Type
Escola

 Owner
Ajuntament de Barcelona

 Phone
93 307 10 11

 Fax

 Video

 Email
ebmdolorscanals@bcn.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Dolors Canals

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. Perú, 271

Postal Code
08020

Teachings

 Education, courses, training Dolors Canals

Grade Family Teaching Modality
Educación Infantil (Primer Ciclo ) Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Dolors Canals

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable

L'horari d’atenció als infants és de 8:00 a 17:00 hores, de dilluns a divendres, a excepció dels mesos de setembre i juliol, que és de 8:00 a 15:00 hores.

Sens perjudici de l’horari establert d’entrada i sortida a l’escola bressol, les famílies poden establir el seu horari, d’acord amb la direcció, segons les seves necessitats i les dels infants.

Per als infants que no dinin a l’escola s’estableix un marge horari, no superior a tres hores, entre les sessions del matí i de la tarda. Aquesta franja horària s’estableix entre les 11:30 i les 12:00 hores per a la sortida, i les 14:30 i les 15:00 hores per a l’entrada.

Additional Info

Escola Bressol Municipal Dolors Canals

L'escola bressol Dolors Canals està situada al barri de Provençals del Poblenou, al districte de Sant Martí.

Disposa de nou aules amb accés directe al pati i una de lactants amb espai exterior propi. Els espais estan dissenyats per facilitar la interrelació entre els infants de diferents grups d'edat i amplien l'espai i les experiències educatives més enllà de les aules.

L'equip educatiu vetlla i acompanya els processos de vida i d'aprenentatge dels infants, partint de les seves necessitats, interessos, sentiments i emocions. Entenem que l'infant és agent actiu i construeix el seu coneixement a través del joc, de l'exploració, de les descobertes, etc. L'aprenentatge implica descobrir, tocar, sentir i explorar l'entorn natural i social. Per tant, a partir de la reflexió pedagògica, oferim situacions, ambients, espais i materials que afavoreixin el joc i l'activitat pròpia de l'infant.

Donem importància a les petites coses que per un infant poden tenir molt valor: trobar una pedreta que brilla al jardí, el plaer de descobrir-se en el mirall, l'abraçada d'un altre infant, trobar nous reptes, etc.

El respecte a l'autonomia, el valor de la realitat quotidiana, la importància dels vincles afectius i l'estabilitat en les relacions personals i en l'entorn dels infants són aspectes que anem treballant i reflexionant per anar teixint el projecte educatiu de l'escola. Potenciem la relació i la interacció entre els infants, als quals atenem des de la singularitat de cadascú, amb una actitud de respecte, escolta activa i confiança en vers els nens i nenes.

L'escola també estableix una relació de confiança amb cada família, acollint-les des del respecte, creant espais de trobada: entrar a les classes, oferir situacions de participació, compartir informacions, reunions, entrevistes i participació de l'AMPA.

Com a servei a la primera infància i juntament amb les altres escoles bressol municipals, serveis socials, CDIAP, serveis de salut i espais familiars, formem part de la xarxa d'atenció 0-3 del districte de Sant Martí, amb la finalitat de reflexionar i compartir experiències per tal de donar una atenció més coordinada als infants de 0-3 anys.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Dolors Canals

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Dolors Canals

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Escola Dolors Canals

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escola Dolors Canals. Sant Martí. Barcelona WORD Report Escola Dolors Canals. Sant Martí. Barcelona PDF Report Escola Dolors Canals. Sant Martí. Barcelona EXCEL