Escola Xiroi. Les Corts. Barcelona

Logo Xiroi

Escola Xiroi

Carrer Francesc Pedra, 1-3 08014 Barcelona

Escola

Contact Data

 Name
Xiroi

 Code
8073235

 Status
Centro Público

 Type
Escola

 Owner
Ajuntament de Barcelona

 Phone
93 4101620

 Fax

 Video

 Email
ebmxiroi@bcn.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Xiroi

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
Carrer Francesc Pedra, 1-3

Postal Code
08014

Teachings

 Education, courses, training Xiroi

Grade Family Teaching Modality
Educación Infantil (Primer Ciclo ) Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Xiroi

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable

L'horari d’atenció als infants és de 8:00 a 17:00 hores, de dilluns a divendres, a excepció dels mesos de setembre i juliol, que és de 8:00 a 15:00 hores.

Sens perjudici de l’horari establert d’entrada i sortida a l’escola bressol, les famílies poden establir el seu horari, d’acord amb la direcció, segons les seves necessitats i les dels infants.

Per als infants que no dinin a l’escola s’estableix un marge horari, no superior a tres hores, entre les sessions del matí i de la tarda. Aquesta franja horària s’estableix entre les 11:30 i les 12:00 hores per a la sortida, i les 14:30 i les 15:00 hores per a l’entrada.

Additional Info

Escola Bressol Municipal Xiroi

El nostre projecte educatiu

L'escola bressol Xiroi està situada al nucli antic de Les Corts, en un edifici de disseny contemporani equipat i pensat per donar resposta a les diverses necessitats dels infants de 0 a 3 anys, així com per acollir i fomentar la relació entre tota la comunitat educativa.

La nostra escola és un espai on els nens i les nenes són protagonistes del seu aprenentatge a partir de la pròpia acció, a través del joc i de les situacions quotidianes.

El nostre projecte d'escola recull les experiències i situacions educatives que permeten als infants un progressiu descobriment i creixement personal cap a l'autonomia, la formació d'una imatge positiva d'ells mateixos, la possibilitat de relacionar-se amb els altres i amb l'entorn i fomenta una actitud curiosa, crítica i investigadora.

El desenvolupament del llenguatge, l'adquisició d'hàbits, les relacions afectives i emocionals que cada dia es donen a l'escola, l'atenció de les necessitats individuals, la coresponsabilitat amb les famílies, entre altres, és el que permet a l'equip educatiu acompanyar, sempre des del respecte, els nens i les nenes en el seu creixement.

Xiroi és una escola oberta, que acull i respecta totes les diferències ja siguin físiques, psíquiques, sensorials, culturals, socials o religioses.

La participació de les famílies és fonamental per l'escola. La participació de famílies en l'AMPA, el Consell Escolar, en les tertúlies amb l'equip educatiu ens ajuda a compartir la responsabilitat de cura i d'educació dels infants.

L'escola forma part de la xarxa de relacions, coordinació i projectes de treball que s'han establert amb les diverses institucions i entitats del districte que estan vinculades a la petita infància.

Des de fa anys, els centres educatius públics de Les Corts treballen per a la continuïtat i el seguiment dels infants en el pas per les diferents etapes educatives. L'escola està fermament compromesa amb el medi ambient, compartint el projecte de l'Agenda 21 escolar des de fa tres cursos.

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Xiroi

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Xiroi

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Escola Xiroi

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escola Xiroi. Les Corts. Barcelona WORD Report Escola Xiroi. Les Corts. Barcelona PDF Report Escola Xiroi. Les Corts. Barcelona EXCEL