EPA Palau de Mar. Eixample. Barcelona

Logo Palau de Mar

EPA Palau de Mar

c. Comte d'Urgell, 187, edifici 20 08015 Barcelona

Centre de Formació d'Adults

Contact Data

 Name
Palau de Mar

 Code
8061683

 Status
Centro Público

 Type
Centre de Formació d'Adults

 Owner
Generalitat de Catalunya

 Phone
932292130

 Fax
932292138

 Video

 Email
cfapalaudemar@xtec.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Palau de Mar

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Barcelona

Municipality
Barcelona

Address
c. Comte d'Urgell, 187, edifici 20

Postal Code
08015

Teachings

 Education, courses, training Palau de Mar

Grade Family Teaching Modality
Educación Secundaria para Personas Adultas (LOE) Educación Secundaria para Personas Adultas Presencial
Enseñanzas Iniciales para Personas Adultas (LOE) Enseñanzas Iniciales Básicas para Personas Adultas Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Palau de Mar

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Additional Information

Timetable

Horari de recepció

Dilluns a dijous
7.30 a 21.00 h

Divendres
7.30 a 19:00 h

Additional Info

Missió

El CFA Palau de Mar és un centre de la xarxa de centres públics que té com a missió dotar de coneixements, destreses, capacitats i habilitats als seus alumnes per tal que actualitzin i completin la seva formació i així poder integrar-se a la Societat del Coneixement i, si és al cas, al món laboral, i poder afrontar i adaptar-se als canvis inherents a la societat on es desenvolupen i ser capaços de desenvolupar, com a persones lliures i autònomes, una vida digna i satisfactòria i exercir una ciutadania crítica i activa impregnada dels valors democràtics de llibertat, tolerància i solidaritat. Per tant la finalitat del centre és la d’oferir una formació de qualitat que doni resposta a les necessitats de l’entorn social i laboral, tot cercant l’excel·lència en els serveis que ofereix. 

Visió

El CFA Palau de Mar vol ser un centre de referència de la formació de persones adultes, en l’aplicació de l’autoformació integrada,l’experimentació de pedagogies innovadores i l’ús pedagògic de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TAC) i les Tècniques d’Aprenentatge Col·laboratiu (TAC), i tot això amb l’objectiu d’estimular i millorar l’aprenentatge de les persones que confien en el nostre centre per a formar-se. Un centre obert i receptiu amb les demandes canviants de la societat, per a donar-hi una resposta de qualitat, immers en un procés de constant millora i que, en la mesura del que sigui possible i convenient, tendeixi cap a la semipresencialitat per tal d’adaptar-se a les necessitats de les persones que s’adrecen al centre per tal de completar la seva formació.

Un centre que aspira a ser reconegut per la seva organització i gestió, per la seva imatge externa, per la seva implicació i col·laboració amb d’altres entitats e institucions, pel tracte humà que dispensa a les persones que s’hi relacionen, molt especialment pel que fa a l’orientació formativa i personal de la població a qui dona servei.

En definitiva, el CFA Palau de Mar vol ser un centre en una constant cerca de l’excel·lència en tots els àmbits que desenvolupa.

Valors

Més enllà de dotar als estudiants de les competències específiques dels ensenyaments als quals es matriculen i de les competències transversals a tots aquests ensenyaments, especialment pel que fa a les competències d’aprendre a aprendre i del tractament de la informació i competència digital, el CFA Palau de Mar basa el seu model didàctic en la transmissió als estudiants d’un conjunt de valors compartits, i socialment i democràtica acceptats, recollits en l’apartat “Ideari del centre” d’aquest document.

Ideari del centre

El CFA Palau de Mar es defineix com un centre català, democràtic, laic, obert a la societat, respectuós amb la pluralitat, coeducador, inclusiu, innovador, que ofereix un formació personalitzada i que té entre els seus objectius promoure el desenvolupament competencial dels seus estudiants per tal que puguin exercir la seva ciutadania i, si s’escau, les seves funcions laborals d’acord amb les exigències de la societat en la que es desenvolupen, per a que esdevinguin persones capaces de resoldre els problemes que se’ls plantegen, responsables del seu procés d’aprenentatge, respectuoses amb els altres

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Palau de Mar

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Palau de Mar

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics EPA Palau de Mar

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report EPA Palau de Mar. Eixample. Barcelona WORD Report EPA Palau de Mar. Eixample. Barcelona PDF Report EPA Palau de Mar. Eixample. Barcelona EXCEL