Escola Betúlia Badalona Barcelona

Logo Betúlia

Escola Betúlia

c. Conquesta, 57-65 08912 Badalona

Escola

Contact Data

 Name
Betúlia

 Code
8000967

 Status
Centro Privado - Concertado

 Type
Escola

 Phone
933 996 807
933 998 507

 Fax
933 972 416

 Video

 Email
betulia@escolabetulia.cat
info@escolabetulia.cat

  If you are the principal, you can complete the info we show about your center to atract people interest

Location

 Position Betúlia

Region
CATALUÑA

Province
Barcelona

Locality
Badalona

Municipality
Badalona

Address
c. Conquesta, 57-65

Postal Code
08912

Teachings

 Education, courses, training Betúlia

Grade Family Teaching Modality State Subsidised
Educación Infantil (Segundo Ciclo ) Presencial
Educación Primaria Presencial
Educación Secundaria Obligatoria Presencial

Grades / Marks

Tests, Exams, Academic Results Betúlia

  Selectivity Marks

  Grades point cutoff

Services

Extracurricular, before / after - school activities Betúlia

Esports

A l'Escola Betúlia l'activitat física i l'esport són uns eixos educatius importants.

Al llarg de les diferents etapes educatives, dins l'àrea d'Educació Física, els/les alumnes participen en un ampli ventall d'activitats jugades, practiquen diferents esports tant individuals com col·lectius i aprenen i posen en pràctica activitats per a la millora i manteniment de la condició físca i la salut individuals.

L'Escola i l'AMPA organitzen  activitats esportives extraescolars periòdiques com uns Jocs Olímpics cada quatre anys i, anualment, els tornejos de bàsquet 3×3, tennis taula i d'escacs cada final de curs.

A l'escola trobareu, també, diverses extraescolars d'esports com l'escola d'iniciació esportiva de bàsquet i futbol sala, judo, balls moderns, patinatge, natació, escacs i tennis taula. L'orientació d'aquestes activitats és de clara promoció esportiva i no competitives. Ja en edat adulta seguim promovent la pràctica d'activitat físca i l'esport per a pares , mares i exalumnes de l'escola. L'oferta inclou bàsquet, pilates, balls-fitness, grup de running, ioga i tenis taula.

Additional Information

Timetable
Horario

Additional Info
L'Escola Betúlia s'autodefineix com a INDEPENDENT, perquè no està vinculada a cap ideologia política, ni a cap organització religiosa.

És CATALANA, perquè se sent preferentment integrada a Catalunya: la seva llengua, cultura, història i tradicions. La llengua vehicular de l'escola és el català.

És respectuosa amb la PLURALITAT, així com amb les diferents maneres de pensar, fent-se així ressò d'una manera de ser pròpia de la comunitat on actua.

Es declara socialment oberta i DEMOCRÀTICA basant la seva actuació en el respecte als altres i en la promoció dels drets i VALORS de la persona. El seu alumnat és mixt i es treballa en règim de COEDUCACIÓ.

La seva línia d'actuació és RESPECTUOSA amb els principis que, en matèria escolar, vénen donats pel Departament d'Ensenyament.

El present ideari és el que ha caracteritzat la línia d'actuació de l'Escola des de la seva fundació fins al dia d'avui, així com ha inspirat sempre la Direcció i el Claustre de Professors a l'hora de programar els cursos.

Les activitats complementàries i les extraescolars, si bé no tenen caràcter obligatori, han donat i donen un estil i una personalitat pròpies a aquesta Escola.

A l'Escola Betúlia apostem pel plurilingüisme; l'anglès, francès i xinès són les llengües que treballem a l'Escola. El xinès es comença a 2n de primària i el francès a 5è de primària. Pel que fa a l'anglès, realitzem l'English Day, col·laborem amb el Grup d'Experimentació per al Plurilingüisme (GEP), treballem amb activitats AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts de Llengües Estrangeres)...

Events

 Visiting day, Sports competitions ...

No events found

Share!

Users Opinions Betúlia

3 Opinions.
 Facilities
 Staff
 Student Body
  1. 0 Disconforme con Comentario
    0 Conforme con Comentario
    Xavier
    Mon Feb 19 15:46:21 UTC 2024
    Evita esta escuela si quieres que tus hijos sean personas felices. No hacen nada frente al bulliyng, ni atienden las neurodivergencias, los alumnos salen con falta de conocimientos.....y mil cosas mas. Yo llevé a mis hijos allí unos cuantos años (demasiados) y es la peor decisión que he tomado en esta vida. Me arrepentiré toda mi vida de haber tomado esa nefasta decisión.
    A mi hijo mayor lo hundieron emocionalmente, academicamente no pudieron porque capacidad no le faltaba pero la parte emocional que es la más importante se la dejaron por los suelos y además a sabiendas, con toda la intención. No saben hacer un buen trabajo, ni pretenden hacerlo. Egocentricos y elitistas de pacotilla. Ojalà Ensenyament hiciera su trabajo y con las quejas que le han llegado de esta nefasta escuela les cerrara el chiringuito, por el bien de sus alumnos y de futuros (ojala que pocos) alumnos.
  2. 8 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Amapola
    Wed Jan 25 12:16:08 UTC 2023
    Escuela nefasta. Un quiero y no puedo en toda regla. Carisima y malisima. Pretenden ser lo que no son. Profesorado egocentrico y sin ningún tipo de vocación. No atienden a niños con necesidades especificas. Es mas, ni los detectan ni los atienden, ni los quieren atender tampoco. Los niños salen con una falta de concimientos basicos alarmantes. Luego en la ESO o Bachillerato no saben ni por donde les viene los tiros. En los casos de bullyng no hacen absoultamente nada, se protege al acosador frente al acosado. No se avisa a los padres de tal acoso , ni a los padres del acosador ni a los de los acosados. Se llenan la boca de su manera de hacer y de su manera de ser, pues en realidad deberian de reflexionar de su manera de hacer y ser porque deja mucho que desear. A mi hijo lo hundieron psicologicamente, y desde que hemos cambiado de cole nos ha cambiado la vida, a él y a nosotros. No entiendo que jueguen asi con la vida de unos niños, y aún entiendo menos que tengan alumnos.Con escuelas así los padres estamos vendidos. Crees que llevas a tu hijo a la mejor escuela y cuando te das cuenta te lo han hundido y no tienes opciones de hacer que eso pare, de que no se lo hagan a ningun otro niño ni familia.
  3. 0 Disconforme con Comentario
    1 Conforme con Comentario
    Raqueta de tenis
    Sat Jan 27 00:13:20 UTC 2024
    Subscribo totalmente tu opinión. Mi ahijada tuvo que sacar a su hijo del colegio por acoso consentido por los profesores. Un colegio que deja mucho que desear. Vende humo y mentiras.

Insert your opinion

Name:
Facilities:
Staff:
Student Body:

Recommended Schools

FEM School

Bilingual Private Center in Chamberí

Our first aim is to supply our students an education which allows them an easy access to university, always thinking in their welfare at school.


Arturo Soria School

Pedagogical Innovation, Academic Results

Educative example, Arturo Soria is a different school, a parents cooperative where families participation is a fact.

Private tuition teachers

Maestra de educación infantil

Graduada en magisterio infantil + lengua extranjera con gran experiencia en la enseñanza ofrece clases particulares para niños de primara y secundaria (apoyo y refuerzo general de todas las asignaturas)


Ingeniero Telecomunicación con Máster Formación Profesorado

Ingeniero superior en telecomunicaciones se ofrece para dar clases particulares de ciencia (matemáticas, física, química, dibujo, informática...) e inglés a todos los niveles y edades


Profesora Educación Infantil

Con experiencia en clases particulares de inglés y refuerzo general para niños de educación primaria

Further Information

Schoolar Calendar Betúlia

Consult back to school, classes / course starting date, holidays

Grades point cutoff

All university degrres grades point cutoff 2015/2016

Selectivity Marks

Schools average mark in Selectivity (PAU)

Statistics Escola Betúlia

Daily / weekly visits

School Ranking

Schools Ranking by users personal opinion

School Opinions

Consult all users opinions about schools

Camps

Summer camps searcher

Download Report Report Escola Betúlia Badalona Barcelona WORD Report Escola Betúlia Badalona Barcelona PDF Report Escola Betúlia Badalona Barcelona EXCEL